miércoles, 13 de abril de 2011

El més important són les persones

En el grup Popular el més important són les persones! Ens preocupa en primer lloc que els nostres convilatants se sentit estimats, escoltats, recolzats i protegits pel seu Ajuntament.
Em dirigeixo a tots vosaltres amb la mateixa confiança que heu posat sempre en mi com a amic o conegut, però ara com a polític.
Voldria que a partir d'aquests moment us dirigiu al Partit Popular com un grup que us respectarà, escoltarà i vetllarà per tots els vostres neguits. ordenament del nostre poble, la bona administració dels nostres recursos municipals, etc. Tot això dins el marc de la bona educació, el respecte i el treball, emparat en lespai de la cultura, mostra didentitat del nostre poble.
Som un grup de gent preparada, amb molta il·lusió i determinació per tornar a engrescar i animar el poble. Podem tornar a crear llocs de treball i a generar ocupació, perquè el Partit Popular ja ho ha fet i es pot tornar a fer.
Els nostres eixos són les persones - bé siguin grans o joves -, la neteja i lordenament del nostre poble, la bona administració dels nostres recursos municipals, etc. Tot això dins el marc de la bona educació, el respecte i el treball, emparat en lespai de la cultura, mostra didentitat del nostre poble.
Amics convilatans, només vull convidar-vos a “confiar” en el nostre grup i fer-vos saber que per la nostra estimada vila ens hi deixarem la pell.
Una sincera abraçada

Eduard Prat
Candidat del Partit Popular a l
Alcaldia dEsparraguera

No hay comentarios:

Publicar un comentario